Fronturi MDF

Fronturi MDF

Printre noile tendinte din ultimii ani in amenajari de interior se numara panourile decorative realizate din MDF vopsit in masa gravate 2D, 3D sau traforate potrivite in egala masura spatiilor publice si locuintelor.
Existente in multe variante de culori, modelele de panouri decorative create din MDF vopsit in masa au capacitatea de a crea amenajari unice, transformand un spatiu banal intr-unul elegant si unic.

Panouri 3D

Panouri 3D

Panouri 3D

Panouri 3DPanourile decorative propuse au arii largi de aplicatii: fronturi de usi pentru mobilier, tablii de pat, usi glisante, placarea peretilor, crearea peretilor falsi, si multe altele.
Cel mai mare avantaj pe care il are amenajarea cu panouri decorative obtinute din prelucrarea MDF-ului vopsit in masa este ca in sectiune, materialul are aceeasi culoare si nu mai suntem nevoiti sa aplicam cant, materialul finisat capatand un aspectmai elegant.
Prin folosirea unor panouri decorative in decorarea interiorului avem posibilitati infinite de a crea amenajari spectaculoase.

 

Panouri Trafor

Panouri Trafor

 

Panourile 3D nu sunt simple decoratiuni de interior. Ele sunt acea inovatie in materie de design interior care iti transforma total peretii si camera. O data aplicate, panourile decorative 3D ofera spatiului un  stil aparte .  Unul dintre marile avantaje ale acestor decoratiuni de interior este ca pot fi folosite in orice spatiu: casa de locuit, birou, mall, restaurant, institutii publice, etc.

Fronturi MDF

Fronturi MDF

Fronturi MDF

Fronturi MDF